vrijdag 25 oktober 2013

En hier komen nog reviews :-)

Voor degene die het interessant vinden, hieronder alvast de diverse linken die naar mijn verschillende reviews verwijzen ;-)
 
Misschien kan dat jullie ene ideetje geven van hoe ik deze smartphone ervaar ;-)
 
 
De eerste werd geplaatst op vergelijk.be met als titel:
 
De tweede werd kan bewonderd worden op de site pdashop.be:
 
En een derde alvast op tweaker.net:
 
Allen daarheen dus :-)

@TheInsidersBENL
#GalaxyS4ZoomBE

zaterdag 19 oktober 2013

Enkele kiekjes ;-)

Om jullie aan te tonen dat dit toestel wel degelijk erg mooie foto's kan maken, wil ik jullie heel even laten meegenieten van deze mooie plaatjes ..
 
Functie dageraad:
@TheInsidersBENL
#GalaxyS4ZoomBE
 
Functie macro:
 

@TheInsidersBENL
#GalaxyS4ZoomBE


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Functie zonsondergang:
 
@TheInsidersBENL
#GalaxyS4ZoomBE

donderdag 17 oktober 2013

En het praktische gedeelte??

Had/heb je (voordien) een iPhone, en je wil overschakelen??
 
Ik vroeg me ook af hoe ik al mijn informatie zou kunnen overschakelen van het ene naar het andere toestel!
 
Na het zoeken op google, ben ik toch wel een heel interessante app tegengekomen die ik graag met jullie zou willen delen:
 
De Easy Phone Sync!
 
Easy Phone Sync is een gemakkelijke manier om muziek, contacten, berichten en foto's naar uw Samsung Galaxy te kopiëren:

Transfer your iTunes music to your phoneUw iTunes-muziek en podcasts naar uw telefoon kopiëren
Free to download and free to useUw contacten, berichten, foto's en video's kopiëren
upgrade_orbBlijf iTunes gebruiken met uw Samsung Galaxy
Easy to use, fast and freeHet is gebruiksvriendelijk en snel.
Designed for Samsung phonesOntworpen voor Samsung Android-telefoons

 


Sommige oudere, tegen kopiëren beveiligde nummers, die in de iTunes Store gekocht zijn, kunnen niet gekopieerd worden




Films die via de iTunes Store gehuurd of gekocht zijn, zijn tegen kopiëren beveiligd en kunnen niet gekopieerd worden.
 
Veel moet je hiervoor niet doen, enkel ervoor zorgen dat je het programma op je pc en je telefoon hebt geinstalleerd, en dan gaat het bij wijze van spreken vanzelf ;-)
 
Laat dit dus geen excuus meer zijn om van apple naar android te 'switchen' :-p

dinsdag 15 oktober 2013

Mijn eerste review op vergelijk.be

Gezien mijn review blijkbaar nog niet online staat, en ik zo slim ben geweest deze te 'saven' op een word document, zal ik hem alvast hier even 'pasten' opdat jullie deze ook even kunnen doornemen ;-)
 
Hiermee zullen jullie alvast een ideetje hebben van wat mijn eerste indrukken zijn tot hier toe !
 
Review op vergelijk.be:
Ik was in het begin heel sceptisch over het toestel.
Zelf heb ik hiervoor een iPhone 4 in mijn bezit gehad en ik was/ben hier best wel tevreden over..
Nu is het dus sowieso wat wennen aan het android systeem, wat helemaal anders werkt dan mijn voirg toestel..
Mijn eerste indruk was dat het inderdaad nogal een 'lomp' toestel is, maar dat gevoel verdween al snel toen ik opmerkte wat voor mooie foto's dit toestel kon maken en de hoeveelheid functies ervan!
Om even een mooi overzicht te geven, zal ik mijn review voornamelijk in 2 delen opsplitsen: het camera gedeelte en het smartphone gedeelte.
 Camera gedeelte:
Dit toestel kan in mijn ogen nog steeds best vergeleken worden met een compactcamera waarmee men kan bellen.
De camera van de Galaxy S4 zoom beschikt over een BSI CMOS-beeldsensor met 16 megapixels en een 24-240mm zoomlens (10x optische zoom) met f/3.1-6.3 en optische beeldstabilisatie. Naast foto’s kan je er ook video’s mee maken in Full HD (1080p aan 30fps).
Om je zo snel mogelijk toegang te geven tot de camera-app, of het toestel nu vergrendeld is of niet kan je een snelkoppeling naar de camera op het ontgrendelscherm plaatsen, of je kan instellen dat de camera-app onmiddellijk wordt geopend nadat je het toestel hebt ontgrendeld. Is de telefoon al ontgrendeld, dan kan je de camera activeren met een draai aan de zoomlens of door de sluiterknop ingedrukt te houden.
Voor bijna elke denkbare situatie is er een aparte stand! Zo zorgt de stand ‘Eten’ voor meer gesatureerde kleuren die gerechten er smakelijker doen uitzien en kan je met ‘Kinderopname’ een geluid laten afspelen om de aandacht van je peuter te trekken bij het maken van foto’s. Andere standen optimaliseren de camera voor het maken van portretten, landschapsfoto’s of actiefoto’s, of foto’s in de sneeuw of in het donker. Ook macrofoto’s en panorama’s behoren hier tot de mogelijkheden.
Naargelang je fotografie kennis, kan je opteren om gewoon op ‘Automatisch’ te trekken, of zelfs volledig ‘Manueel’. Dan kan je zaken als witbalans, ISO-waarde, diafragma en sluitertijd naar eigen goeddunken instellen.
Nog iets anders wat hier heel handig is: als je foto’s wil maken bij weinig licht en experimenteren met langere sluitertijden, dan past de Galaxy S4 Zoom makkelijk op een statief zodat je toch nog scherpe beelden kan maken.
Wat opmerkelijk is bij dit toestel is de kwaliteit van de foto’s bij volledige zoom en in situaties met weinig licht.
De Galaxy S4 Zoom biedt veel meer bewegingsvrijheid dan de gemiddelde smartphonecamera en lijkt dus in dat opzicht meer aan bij een compactcamera. Alleen krijg je op de S4 Zoom heel wat meer mogelijkheden om je foto's reeds op het toestel te bewerken, dankzij de talloze apps die beschikbaar zijn op het Androidplatform.
Ook al is de vorm en formaat van het toetsel als smartphone misschien niet van het handigste, is het als fototoestel wel handig om zo'n grip te hebben opdat men meer controle over het toestel in “camerapositie” zou hebben alsook de fysieke sluiterknop maakt foto’s trekken eenvoudiger dan een knop op het aanraakscherm (al is die er ook).
Opgelet: zie dat je vingers (vooral duimen) niet rusten op het aanraakscherm, anders zou je wel op dingen kunnen drukken waarvan het niet de bedoeling was ;-)
Smartphone gedeelte:
De Galaxy S4 Zoom is een variant op de Galaxy S4, waarbij beide draaien op dezelfde software - gebaseerd op Android 4.2.2 - en er langs de voorkant nagenoeg hetzelfde uitzien. De processor is ietsje trager dan die van de Galaxy S4, maar is nog steeds erg degelijk!
Multitasken verloopt vlotjes en de apps openen snel.
De 2.330 mAh-batterij houdt het zoals de meeste smartphones ongeveer een dag uit op één batterijlading, tenzij ik 'veel' foto's maak, dan houdt die het zelf niet 1 dag uit, want voor mij een echte tegenvaller is :-(
Een ander 'probleem' in mijn ogen is: het formaat en gewicht van het toestel. De Galaxy S4 Zoom lijkt nog het meest op een telefoon en compactcamera die tegen elkaar werden geplakt. Vooral door de zoomlens aan de achterkant, is het toestel heel wat groter in omvang dan de gemiddelde smartphone. Met een gewicht van 208 gram is hij ook merkbaar zwaarder dan de meeste andere telefoons.
Daardoor kan het toestel ook wat onhandig zijn in gebruik en onmwennig zijn in je hand. Hij past trouwens ook niet zomaar in een broekzak, en een echt gepast hoesje is er ook nog niet voor (die zowel de lens, als de andere kant beschermt..).
--------------------------------
 
 Als 'eerste' conclusie zou ik kunnen zeggen dat dit toestel een handig/ideaal iets is voor degene een toestel willen hebben op zak waarmee je niet alleen je foto’s onmiddellijk naar je favoriete sociale netwerk kan uploaden, maar waarmee je daarbovenop ook nog eens kan bellen en je favoriete apps kan gebruiken.

zaterdag 12 oktober 2013

HET Samsung VIP-event!

Op donderdag 10 oktober, kreeg ik samen met 24 andere Insiders de kans om als allereerste kennis te maken met de Samsung Galaxy S4 Zoom tijdens het exclusieve VIP event. In het hoofdkwartier van Samsung werden ontvangen met een hapje en een drankje. Daarna kregen we een woordje uitleg over de installatie van het toestel en een demonstratie van de verschillende functies. Wat later mochten we zelf aan de slag gaan tijdens 4 interactieve workshops:

De Smart-modus 'ETEN'-functie:

Deze stand zorgt voor meer gesatureerde kleuren die gerechten er smakelijker doen uitzien, zoals deze heerlijke fruittaart die wij tevens mochten proeven ;-)





 
 
De Smart-modus 'LICHTSPOOR'-functie:
 
Dankzij de extra lange
sluiertijd kan je mooie
lichtspoor-effecten vastleggen.
 








De Smart-modus 'BESTE GEZICHT'-functie:

Hiermee worden 5 foto's heel snel na mekaar
genomen, waarbij je daarna zelf de beste
gezichten van elk kan selecteren en
deze in 1 foto samenvoegen.










De Smart-modus 'VUURWERK'-functie:

Via deze functie kan je het vuurwerk zo
goed mogelijk vastleggen.
 
 










Al bij al, het was een zeer geslaagde avond, waarbij wij de gelegenheid hadden om dit toestel al voor de andere Insiders te testen.
 Indien we vragen hadden, konden we heel gemakkelijk bij iemand terecht van het Samung-team, of bij de mede-Insiders zelf!
 Heel fijn om zo ook nieuwe mensen te ontmoeten die net hetzelfde doen als jezelf, namelijk een nieuw product uittesten..

Zeker voor herhaling vatbaar zou ik zeggen :-)
Enneu, vele foto's zullen sowieso nog volgen!!

dinsdag 8 oktober 2013

De selectie voor Galaxy S4 Zoom is bekend!

Samung galaxy S4 zoom: proficiat, je bent erbij...

 
Beste Insider testmail user,
Gefeliciteerd! Je bent geselecteerd voor de campagne! We hebben heel veel inschrijvingen ontvangen dus de selectie was een hele opgave! Maar jij behoort tot de 500 gelukkige Insiders die mogen deelnemen.
 
Wie had dat kunnen denken! Me = happy :-D
 
Voor degene die The Insiders misschien nog niet bepaald kennen, wat wordt er precies van mij verwacht??
 
 
 
 
Ziehier nog enkele nuttige info die ik zeker zal kunnen gebruiken !
Info via de site van The Insiders
 

Activiteiten

Schrijf je eigen mening in een testimonial
Zo kunnen andere Insiders lezen of dit toestel ook iets voor hen is! Doorheen de campagne kun je je testimonial bijwerken.
 
1. Geef aan welke je smartphone je voordien gebruikte
2. Kies je houding t.o.v. de Samsung Galaxy S4 Zoom vóór de campagne (bv. neutraal).
3. Duid met een aantal sterren aan hoe tevreden je nu de Samsung Galaxy S4 Zoom.
4. Geef jouw uitgebreide mening (bv. het design, het gebruik, de camera, de applicaties ).
 
Deel je enthousiasme onder de vorm van online reviews op verschillende websites en post erop los via Facebook, Twitter en Instagram met de tag @TheInsidersBENL en hashtag #GalaxyS4ZoomBE.

1. Vertel dat je review over de nieuwe Samsung Galaxy S4 Zoom gaat.
2. Deel mee wat jij belangrijk vindt aan een smartphone met
high-end camera.
3. Bespreek het design, het gebruiksgemak, de camera, de applicaties enz.
4. Vorm een conclusie over de Samsung Galaxy S4 Zoom en of het zijn belofte waarmaakt.
5. Geef een score om aan te geven hoe tevreden je nu bent.
Op deze websites kun je alvast je reviews kwijt:
 
 
 
Ik zal dus zeker niet bij de pakken moeten blijven zitten ;-)
 

En alsof dat dit alles was...

Ja hoor, krijg ik nog te horen dat ik bij de gelukkigen behoor samen met 24 andere Insiders die het VIP-event mogen bijwonen op donderdag 10 oktober!!
 
Verslag hiervan volgt snel!
 

woensdag 2 oktober 2013

Wat algemene info over de Samsung Galaxy S4 Zoom

Zoom & Talk met de nieuwe Samsung Galaxy S4 Zoom

Je hoeft niet langer een smartphone én een camera mee te slepen. Met de Samsung Galaxy S4 Zoom heb je nu een krachtige smartphone en een high-end camera op zak. Dankzij zijn compacte formaat en veelzijdige prestaties kan je nu elk waardevol moment vastleggen in een kwalitatieve foto. En dit waar en wanneer je maar wil , zelfs tijdens een telefoongesprek.
Maak voortaan de mooiste foto’s met je smartphone en deel ze onmiddellijk, dankzij de Samsung Galaxy S4 Zoom!

Enkele feiten op een rij:


De nieuwe Samsung Galaxy S4 Zoom…

· is de eerste smartphone met 10x optische zoom die moeiteloos elke afstand overbrugt.
· bezorgt je haarscherpe foto’s en levensechte kleuren dankzij de 16 megapixel CMOS Sensor, optische beeldstabilizator en Xenon Flash.
· bevat Android 4.2™(JellyBean) met voice call functie, 8GB intern geheugen en 1.5 RAM.
· verwerkt, synchroniseert en deelt al je muziek, foto’s en games via leuke apps.
· telt 25 verschillende Smart Mode standen om snel en eenvoudig foto’s te nemen en te delen, zelfs tijdens het bellen.
· levert een optimaal beeld dankzij het 4.3” qHD Super AMOLED scherm.
· instant klaar voor gebruik dankzij de Zoom Ringen de 1,5 GHz Dual Core Processor.
· is verkrijgbaar in wit en zwart.
· aanbevolen winkelprijs: €499

Is het een smartphone?

Zoals de naam al doet vermoeden, is de Galaxy S4 Zoom een variant op de Galaxy S4.
Beide toestellen draaien op dezelfde software - gebaseerd op Android 4.2.2 - en zien er langs de voorkant nagenoeg hetzelfde uit, maar daar stopt elke vergelijking.
Om de verschillen duidelijk te maken, zet ik de belangrijkste specificaties voor beide toestellen in onderstaande tabel naast elkaar.

Is het een compactcamera?

Eigenlijk kan je de Galaxy S4 Zoom het best vergelijken met een compactcamera waar je ook mee kan bellen. In die zin is dit toestel een logische opvolger van de Galaxy Camera, die vorig jaar werd gelanceerd. Die had reeds een versie van Android aan boord, maar je kon er nog niet mee telefoneren.


De camera van de Galaxy S4 Zoom beschikt over een BSI CMOS-beeldsensor met 16 megapixels en een 24-240mm zoomlens (10x optische zoom) met f/3.1-6.3 en optische beeldstabilisatie. Naast foto’s kan je er ook video’s mee maken in Full HD (1080p aan 30fps).
Je kan een snelkoppeling naar de camera op het ontgrendelscherm plaatsen, of je kan instellen dat de camera-app onmiddellijk wordt geopend nadat je het toestel hebt ontgrendeld. Is de telefoon al ontgrendeld, dan kan je de camera activeren met een draai aan de zoomlens of door de sluiterknop ingedrukt te houden.